Over ons

Het bedrijf

Happy Cocooning brengt met zijn Cocoon Tables werkend op gas sinds 2008 de gezelligheid en warmte naar de tuinen en balkons. Na een start in de BeNeLux met een drietal modellen vuurtafels, hebben wij momenteel meer dan 140 verschillende producten. Deze zijn momenteel via onze dealers in bijna alle Europese landen verkrijgbaar.

Veiligheid

Naast de ontwikkeling van verschillende ontwerpen werken wij volgens de hoogste veiligheidseisen en zijn onze producten op de juiste manier getest en gecertificeerd. Daarnaast kunt u met de optionele accessoires voor elke situatie een veilige omgeving creëren voor alles en iedereen in uw tuin of terras.

Cocoontables

Met een Cocoon Table heeft u wel de sfeer van een gezellig haardvuur, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Door het gebruik van verschillende materialen en vormen proberen we voor elk formaat en type tuin een geschikte vuurtafel te bieden. De tafelhaard voor buiten zet u letterlijk in vuur en vlam. De Cocoon Tables hebben een ingebouwd gasvuur. Buitengewoon sfeervol én veilig! Het is dé centrale plek buiten, waar u gezellig omheen kan zitten.

Delen!

Mooie momenten zijn om te delen, met uw gezin, vrienden en goede kennissen. Onze producten dragen daar aan bij. Een plek om samen te komen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Deelt u dat moment met ons? Volg ons op social media en tag ons in uw post.