Frequently Asked Questions

Kan de Cocoon Table/Inbouwbrander op het aardgasnetwerk worden aangesloten?

ANSWER

Al onze Cocoon Tables en Inbouwbranders kunnen gecertificeerd door ons worden omgebouwd voor het gebruik op aardgas. Happy Cocooning heeft gekozen om samen te werken met een erkend gas installateur.
Wanneer u de tafel wil laten ombouwen, stuurt u een email met uw adres gegevens en telefoonnummer naar sales@happycocooning.com. Vervolgens zal er contact opgenomen worden met u voor het maken van een afspraak en zal de tafel bij u op locatie omgebouwd worden en tevens aangesloten worden op het aardgas netwerk.

Wat wordt er gedaan:

– Sproeier wordt vervangen.
– Gaskraan wordt vervangen.
– Beluchting wordt aangepast.
– Tafel wordt aangesloten (mits er een flexibele gasslang aanwezig is om de tafel aan te sluiten op de aardgasaansluiting, is dit niet het geval kunt u deze aanschaffen bij de installateur.)

De kosten bedragen € 150,- inclusief BTW en voorrijkosten. (Mits de aansluiting aanwezig, meerwerk in overleg tegen meerprijs)

Let op: Aardgas aansluiting is alleen mogelijk wanneer u dit regelt via Happy Cocooning. Dit omdat Happy Cocooning als enige de juiste en passende onderdelen in haar bezit heeft en samenwerkt met een erkend gas installateur.

Wat is de verwarmingscapaciteit van de Cocoon Tables?

ANSWER

De Cocoon Tables hebben een verwarmingscapaciteit van 12 en 19,5 kW

De Inbouwbranders hebben een verwarmingscapaciteit van 6,5 en 12 kW

Wat is het verbruik van de Cocoon Table?

ANSWER

Dit is afhankelijk van de brander capaciteit van de Cocoon Table of Inbouwbrander. Het verbruik hangt sterk af van de hoogte van de vlam. In de praktijk is het mogelijk ca. 16-20 uur te branden met een 10kg gasfles.

Van welk materiaal zijn de Cocoon Tables gemaakt?

ANSWER

De Cocoon Tables zijn gemaakt van composiet. Dit is een materiaal dat in combinatie met de polyester matten, zorgt voor een stevig geheel. Dit materiaal is bestand tegen hitte, kou en regen. Perfect dus voor ons Nederlandse klimaat. Als u de Cocoon Table niet gebruikt dek deze dan of met bijgeleverde beschermhoes of meegeleverde RVS deksel bij de Inbouwbranders.

Kan de gasfles in de Cocoon Table geplaatst worden?

ANSWER

Ja en nee. Wij hebben tafels waar de fles in geplaatst kan worden (Lounge & Dining) en bij onze lagere lounge tafels staat de gasfles ernaast. Hiervoor hebben wij Enclosures (bijzettafels) & pvc covers om de gasfles in op te bergen en een beschermprofiel gasslang (om gasslang te camoufleren en tegen struikelgevaar).

Kan ik het product bij mij in de buurt kopen?

ANSWER

Kijk bij verkoopadressen en voer uw woonplaats of postcode in

Hoe kan ik de Cocoon Table schoonmaken?

ANSWER

De Composiet tafels kunnen worden schoongemaakt door middel van lauw water. Zorg ervoor dat u geen schuurmiddelen gebruikt. De Teak Tafels kunt u reinigen door middel van een Teak cleaner. De composiet tafels kunnen worden overgeschilderd met buitenverf op waterbasis.

Hoe staat het met de veiligheid van het product?

ANSWER

Al onze Cocoon Tables zijn CE KIWA GASTEC gecertificeerd.

Wat voor gasdrukregelaar heb ik nodig?

ANSWER

Een gasdrukregelaar van 30 mBar (uni x ¼ links).